Veel van onze gerechten zijn huisgemaakt. Daar leren de studenten het meest van.
Onze broodjes worden elke ochtend versgebakken geleverd door een lokale bakker, maar daarna zijn de studenten aan zet. Zij zorgen voor de bereiding, de opmaak en de finishing touch.
Ook het gebak bij de koffie en de dressing bij de (maaltijd)salade worden gemaakt door onze studenten.

Al onze gerechten zijn ook als take-away verkrijgbaar.

Heb je een allergie? Laat het ons weten. Wij adviseren je graag.

BroodjesWit of Bruin

Koude broodjes:

  • Flatbread met gerookte zalm: Met limoen-dilledressing € 14,75
  • Visduo: Van tonijnsalade en gerookte zalm € 15,00
  • Rundercarpaccio: Met truffelmayo, rucola en parmezaanse kaas € 15,00
  • Carprese flatbread: Met tomaat, mozzarella en pesto  € 14,75
  • Flatbread met prosciutto: Parmezaanse kaas, pestomayo en zongedroogde tomaat €15,00

Warme broodjes:

Tosti’s

  • Kaas € 7,75
  • Ham/kaas € 8,75
  • Pulled chicken met jonge kaas en BBQ-saus € 13,50

Uitsmijter of omelet 

Standaard geserveerd met 3 spiegeleieren

  • Naturel € 9,50
  • Extra ingrediënten (+€0,50 per stuk):
  • ham / kaas / (kalkoen)bacon / tomaat / champignons
  • Kalfskroketten of groentekroketten: 2 Van Dobben kalfs- of groentekroketten € 14,00
  • Warme beenham: met honing-mosterdsaus € 14,50
  • Avocado smash flatbread: met gepocheerd ei en feta € 15,00
  • Crispy chicken op flatbread: met gerookte mayonaise € 14,75
  • Steak flatbread: met brisket, koolsla, mosterd en truffelmayo € 15,00

Standaard geserveerd op wit of bruin vloerbrood, naar keuze.

Probeer ook ons broodje van de week! 

Elke week iets verrassends. 

Salades en Hoofdgerechten

Salades

Alle salades worden geserveerd met een broodje.

  • Visduo: Gerookte zalm en huisgemaakte tonijnsalade € 15,25
  • Oosterse biefstuk: Roergebakken biefstuk met wokgroenten € 15,75
  • Avocado smash: Gepocheerd ei en feta € 15,75
  • Crispy chicken: Met parmezaanse kaas, ei en gerookte mayonaise € 15,00

Diner

Alle gerechten worden geserveerd met een wisselend bijgerecht.

  • Butchersteak: Dagverse steak, geselecteerd door de chef € 26,00
  • Catch of the day: Wisselende vis van het seizoen € 23,75
  • Pasta farfalle: Met romige saus, groenten en parmezaanse kaas € 21,00
  • Kippendijen saté: Huisgemaakte kipsaté (220 gram) met atjar, kroepoek en satésaus € 24,50
  • Surf & turf: Combinatie van biefstuk en garnalen in olie € 26,00

Bittergarnituur & snacks

  • Broodplankje: Geserveerd met pesto en roomkaas  € 8,50
  • Bitterballen: Keuze uit 8 of 16 stuks € 7,50 / € 14,00
  • Bittergarnituur mix: Keuze uit 12 of 24 stuks € 9,75/ € 18,00
  • Vegetarische bittergarnituur mix: Keuze uit 12 of 24 stuks € 9,75/ € 18,00

Al onze gerechten zijn ook als take-away verkrijgbaar.

Heb je een allergie? Laat het ons weten. Wij adviseren je graag.

Heb je catering wensen voor op kantoor of thuis?

Vraag ons naar de First Class Catering mogelijkheden

Warme en koude dranken